Monday, December 20, 2010

Fazli & Hezrin : My Cousin's Akad. ;)

Here some pics of Fazli's, my cousin's weds.


he is my cousin. no worries, both taken. =p



front 2s, aunts. the rest, cousin. ;)



cousin and his wife. encik fairuz and cik puan izan with daughters.
blue,me mommy and yellow her sister, aka my aunt. ;)



love birds. ;)



i adore her flawless skin! ;D



the coolest grandpa ever with his grandchild,afiq isyraff! budak ni suka gigit orang. haha.



memang betul orang kata, muka sama mesti ada jodoh. oke, proved! ;D 
lovebirds with mothers. ;)


the aunts, the cousins, the flower girls. 


the cute nurin with alia! ;)


aha. part of ceremony. i conclude in less then 10 pictures. ini merupakan akad nikah sepupu saya. dan rombongan kami (dari ampang) adalah dari pihak lelaki. dan kebetulan keluarga dari pihak lelaki hanya ada seorang sibling perempuan,Kak Fadzlin, but unfortunately,  Kak Fadzlin berada di Japan. makanya. semua lelaki. dan saya seorang perempuan. nasib baik ada kak izan, wife kepada sepupu saya. boleh gosip gosip. ekeke. dan juga Kak Farnie Baiduri, teman layan anak2 comel dia,Alia. 




akad nikah pukul 9.30++pm. majlis tepung tawar pun ada. sampai malam lah jugak majlis akad ni. My Aunt, mama kepada pengantin suruh saya pegi tepung tawar pengantin. HAHA. tapi saya tak nak. malu!  =p



makan malam tuh sedap! ada kari kambing! sedap gilas bas bas! nak tambah malu. sebab saya perempuan. orang lain makan sikit je. saya amik sepinggan penuh pun malu. haha. nasib duk sebelah abah. tak la malu sangat. tapi abah berborak dengan tok kadi. hailah~ =.=



okay. dats all! cant wait for the reception at Marriot Hotel, Putrajaya, this coming Saturday! tema dia apa eh? kak izan, kalau baca entry ni bagitau eh tema dia apa. ehe. ;) tata!





6 comments:

izan_cute said...

wah,nak curi gmbr ni bley? akak tak byk la gmbr..sbb camera takde batt...

yg kat marriot tu tak tau la plak tema ape... akak belasah pakai baju cekelat je nnt.. =D

Safiyya said...

sile2 kak izan kiut! haha. oke lah. nnt pun nk pakai ikut dan jugak lah! muehehehe. =DD

izan_cute said...

meh2 kita sesama meriahkan table nnt..hehe..gmbr safiyya pun ada kat akak ni...nanti akak hapdet blog..gmbr tgh bawak dulang dgn kak farnie...

Safiyya said...

hehe. thanx sys cute! ni pun copy kat adik firdaus kat fesbuk ni.ehehe. =p

yeah! x sabar nk p marriot! lets gossiping. =D

izan_cute said...

ok2,meh gosip2..haha

awak tahu tak,akak nmpk awak kt follower akak,baru akak perasan,akak pun x follow awak haha.ingat dah follow,patot la tak penah tgk kt dashboard hikhikhik.akak letak kat link list tepi tu je ghopernyer...

Safiyya said...

haha. itulah kak! saya pun baru perasan yg saya tak follow akak pun. letak link je. tapi ni dah jadi follower akak. nak join giveaway! ;DDD