Sunday, January 9, 2011

Ketua Pengapit & Anak-Anak Buah Yang Comel. -entry banyak gambar-

Salam. selamat hujung minggu. =) tq kak izan sebab kasi gambar yang dalam camera kak izan. kamera saya xde gambar yang best2. semua nak mata merah. huhu.



okelah gambar2 ni merupakan gambar sekitar majlis kawen sepupu, eh, ni bahagian sambut menantu. ehe. pengantin pakai dress yang labuuuuh! jadi sebagai pengapit pengantin perempuan, saya tolong pegang kain2 yang labuh tu. maaf kalau terangkat tinggi sangat. x perasan. huhu. -_-'



tema sambut menantu ni hitam putih. tapi saya tibai baju hijau katak pisang, merangkap baju dinner kolej tahun lepas. haaa. tahun lepas tak melaram sangat n gambar tak banyak, jadi boleh la melaram time2 ni. haha.=p tapi takde lah hitam putih pun. baju 'jongkako' semua kaler biru. baju perempuan je yang hitam putih. kek putih merah. pengantin cream hitam. haha. semua tibai je. tapi saya lah paling mencapap. haihs! malu weyh!  =.=



saya dan adik firdaus merangkap pengapit pengantin masa tuh. ;)





see, saya angkat kain. tapi terangkat lebih pulak. sorry pengantin. -_-'




kami kipas bunga, bukan kipas pengantin...



.....dengan harapan bunga itu akan besar pada esok harinya. =.=




zoom in! tudung dah jatuh. haihs!




kek 4 tingkat ni semua kek betul, homemade xde dummy2, dari...



....kak izan yang comel gorgeous ni. kecik je tapi berbakat besar ! =)




with cousinss. sebelah tu arif. baru form 4. atas riba, irdina. yang kanan tu salsabila.
saya : ada rupa macam jadi mummy tak? haha.jks




cousies, aunties. =)



sys intan merangkap wife kepada cousin saya, bersama si manja yang bernama Xara Sumayya. ;)




miss my siblingssss! ='(




makan special gila! siap ada gulai kawah atas meja. HAHA. saya suka acar umbut nyor. ;) saya memang suka makan. =D




lepaks with families. oh rindunya mereka! =(




lagi bersama pengantin! ciksu (baju ungu) selamat melahirkan baby boy yang pertama! =)





 hehe. cenonet pretty girls, they are true flower girl! muaahx! =)



kak izan, i miss you damn much! ke mana ada dia, saya pun membontoti je. thanx for being there when my family was not around. miss u. =(


saya tak upload gambar2 ni dekat fb. sebab malas. hehe. tepek di blog lagi rasa dekat di hati. kaan? i miss all the moments! tunggu fazlan kahwen pasni. pastuh fahmi. pastu baru lah saya kawin. eceyh! perkiraan sendiri. dorang laki. boleh kawen bila2. saya perempuan. tup2 saya kahwin dulu. =p alamak! jokes. hehe. saje merapu malam2. hehe. till then, daa~ =)

8 comments:

zarith said...

tunggu k.lom la kawen dulu. khe khe. jangan lupa hajak! :p

Safiyya said...

hehe. alom niii. tggu grad dulu, baru buleh pk kawin. alom mesti mariiii!! mesti oke! =D

izan_cute said...

dik,i miss u 2 3 4 5 6 7 8 9 n infinity....asyik cerita psl awak je kt abg pyus hehehe.

err cik su dah bersalin ke? bkn bulan dpn ek?

betul kan pengapit lg menyerlah dari pengantin...sbb baju sgt menarik =D

Safiyya said...

cik tak bersalin lagi kak izan. tapi ciksu accident 3 hari lepas. T_T accident teruk kak. denga kabar 2 jari x hancur. =( tapi semua selamat. alhamdulillah.

izan_cute said...

err eksiden kat mana? alahai ciannya.dia naik keta ke? anak2 dia? tp dia x bersalin lagi kan.. ish kesiannya cik su

Safiyya said...

accident kat pendang. ciksu dengan husband je. yup2 tak bersalin lagi. xde calar xde pape. jari je. T_T sedih..

izan_cute said...

oo,ok2..kesian...mujur semua selamat terutama baby dlm pewot tu...

Safiyya said...

itulah. hmmm. =(