Monday, February 21, 2011

Fynn Jamal Datang Dayasari! =)

Assalamualaikum. trehehe. teruja jap sebab fynn jamal datang jadi vip untuk function kolej, Pesta Puisi Dayasari (PPUD) kali ini. teruja sangat sebab suara beliau sangat sedap! dan sangat sempoi dan sangat sweet dengan encik lelaki kacak, mr hubby! ;D sweet sangat!




oke. sebenarnya tak berapa kenal sapa fynn jamal. tapi bila dia nyanyi lagu 150 juta tu, OMG, lagu ni penah dengar!! dan lagu ni saaaangat cute dan sweeet! oke fine. terlebih exited! hahaha



er. gambar zoom. siap ada flash lagi. adeh. =.=
fynn and her handsome hubby. ;)





lagu ni laa! ;)


overal, PPUD kali ni best! ahadiat akashah pun datang sebagai vip. bersajak siap dengan sajak serba hitam. *lupa tajuk sajak dia ape* huuu.nyanyian dari bintang batu bukan bintang tiga atau ketam batu ye kawan-kawan.dan paling best ASIS students buat persembahan menari zapin eh? dan main taklempoong? eh yeke? huhu. kalau salah tolong betul kan yee. ;)



tadi bawak karipap kecik dan beli air satu dengan sekeping big apple makan dengan esmai. sembang2 panas dengan Ain Ibrahim dan ada lah orang berkempen nak masuk berkempen time function kolej. adui. agak2 laa nk berkempen pun. ok. lari tajuk. huuu. PPUD best! =D



sekian dulu. selamat malam. ;)

1 comment:

Rozuan Ismail said...

minat fyn..ari tu dia ada dtg UKM