Sunday, February 6, 2011

Meet Up With Fatin Suhana. ;)

Salam. 2 weeks ago, saya ketemu sama sahabat saya yang semakin cantik dari hari ke hari! Lepak di Pak Li kopitiam. masing-masing makan roti. saya roti dengan kaya n butter (2 pinggan). fatin makan roti bakar dengan maduuu. ;D




super happy gila dapat jumpa dengan beliau! nasib baik masa mengizinkan. orang kata apa, ada jodoh nk jumpa kan? =p jodoh pun boleh. padahal rezeki. hehe. tak kesahlah. =D




theehee. fon kami sameeee. kaler pun sameee.. =DD





fatin suka gambar ni sebab muka saya. cessss! kuasam! hahaha =p



we talked a lot. we laughed a lot! ;D







duta kedai makan. blakang tu kawan chewam! yang pakai tudung putih. ;)





nakal sayam sy neyh! haip! =p









compilation of ours! ;D 
p/s kenapa gambar macam jadi kerdil je? =.=





sayang! sy doakan awak sentiasa berjaya di dunia dan akhirat. dan terus maju dalam bidang yang fatin reallllllly into it! dan dan, semoga fatin kawin dengan muiez!! ;D aminx40 haaa. insyaAllah makbul kalau cukup 40x. hehehe. awop, sy sayam awop! awop jaga diri molep2 k. awop, nati kite hang out lagi. hang out makan2 kat lain plop. ehe. darling, do take care of yourself! ketemu lagi di lain masa tau. ='( oh i miss u dam much darling!




p/s kepada fatin suhana : teka teki tu pun sy xde jawapan lagi. awop dapat jawab dop agi? =p

5 comments:

::fatihahanapi:: said...

jelesnya. 2-2 cantek. pandai bergambar. kak FS kat luar simple je ek.

keryoki said...

wah...meletup gitu..hehe

Tukang Cat said...

Power siot enset! tp lg power la minuman power root!haha

fatinsuhana said...

wee.. sayam! tenkiuuuu:))
kite da rindu awop..sob.sob.
nanti jumpe lagi deh :)))

CahayaCintaIlahi said...

wah fatin suhana.. beshnyee nak jmpe die gak bole? ngeee

neway tu hp pe ek awak?