Saturday, June 4, 2011

IKEA Dan Meatballs Dan Katil Yang Unik. :D

Assalamualaikum.



Minggu lepas, sepupu saya, Kak Ana, dah balik dari perantauan. welcome home Kak Ana! :) she has been been graduated from Tulsa University. i'm happy for her. well done dear! :D






oleh kerana hari yang kak ana balik adalah exactly hari jadi kak ana, so kami bawa kak ana jalan-jalan IKEA. I tell you what, selepas isu dapur IKEA kena samak, sebab Meatball kat sana x boleh makan dan bla bla bla, harga meatball IKEA turun!! biasanya kalau 10 ketul meatballs tu harga dia RM10, tapi kali ni RM8 untuk 10 ketul meatballs. jimat berbaloi-baloi! XD





proved you! :D




Anyhow, selepas penat berjalan-jalan dah nak balik tu, ada 4 buah katil yang unik! x perlu baring. tapi berdiri je kat belakang tu. so boleh act like tgh berselimut dan tgh tido. hehehe. memang sudut amik gambar lah kaaaan? =p





"My husband snores like a motor engine"
hahahaha. XD i hope ure not! =p








" I sleep with the lights on"
and the glass on. =p cute kak ana! XD








hehe. Tihani suka golek2 kat katil. exited sebab tilam best! XD






hehe. that's all. bye2! :D

5 comments:

FarahAqilah said...

tee hee! kita pun sukaa sgt pegi IKEA! yeppie sedaap! (^_^)

~izan~ said...

comel je masing2 kat katil unik tu hehehe

Cracksevens said...

sdap ke meatball ikea tu?? aku xpnah rasa lg

Safiyya said...

farah : sedap kan?? tapi meatball dia makin lame makin kecik! =.= x puas makan aritu. =(


kak izan : hehehe. katil tido berdiri. hehehe. :D


gp : aku suka sos berry dia. tu yg jadi meatball sedap. ;D

Cracksevens said...

yeke...haha. aku pnah dtg dgn budak2 ni arituh, tp ramai sgt jd mlas nak beratur