Monday, November 14, 2011

Zara, Pull N Bear and Massimo Duti Warehouse Sales At Jaya One : The Scene.

Assalamualaikum





sesak! one word described the scene when i was there. pertama kalinya saya serbu warehouse sales zara dan pertama kali juga saya jejak cold storage jaya one. actually, jaya one ni, kalau pergi pun, pergi makan at secret recipe je. itu pun past 3 years. haha.




back to the track, i went to jaya one with yanti and her friends (genetics) and of course, girls only. 1st time saya tengok jaya one sesak dengan kereta dan pemandu adalah terdiri dari golongan wanita! haha. everybody bashed to warehouse sales of course. :D




parking settled. nak masuk warehouse sales tu ada sedikit security thingy and because of that, kami beratur sampai car park. ya ampun, seriously macam dalam cerita shopaholics. dekat dengan pintu masuk, bag kami kene wrapped then masuklah dengan happy! tapi di dalamnya sesak dengan manusia2. yeah, super sesak!










sebab banjir manusia, keadaan menjadi hangat dan berbau. =.=  i dint bring any cash for this unexpected shopping. sebab tak nak shopping banyak. tapi apakan daya, branded stuff never get this price at their boutique. so i grabbed more than 1 garments for myself. (well actually, im not a person who like to buy garments. i always let my mother to buy for me). harga memang lah runtuh sangat! =DD





queue untuk bayar panjang gila. saya beratur pun dalam an hour and half. itupun my friends tolong queue kan, saya menyelit aja. ;p alhamdulillah. saya habis tak sampai RM100 untuk 3 helai baju. the luckiest thing is, i bought a sweater, knitted sweater that costed rm256.9 and i got rm39.9 for this warehouse sales! :D that is the worth-est ever!! yang lain pun worth jugak sebab dapat baju t-shirt Zara yang murah daripada beli kat on9. :DDDDDDDDDDDD (senyum lebar sampai dagu jatuh ke pinggang)





it's my fever therapy anyway and its bargain! i shopped for the camping also. thehehe. that's all. bye2! i love you Zara. :D





p/s : thank you Sis Athirah Pena. thank you sebab sudi datang kolej i. i miss you ady. ='(

4 comments:

syazwan akid said...

camne nk tau zara wat sale..? urgh!! jeles

Safiyya said...

tau pun sebab ade org pste kat fb. :) no worries. there's another sales, clarks shoe sales nanti. alert okey? :)

Innanie | Ariffin said...

orang kaya~~!!!!

farid hashim said...

untung la org tuh..