Wednesday, September 18, 2013

Counting Days

Assalamualaikum..


Yes, counting days for my big events, coming sooooo soon! :D yiha! alhamdulillah, dah dapat kelulusan senate, insyaAllah akan bergraduasi dalam masa yang terdekat. :) syabas buat diri sendiri sebab akhirnya dapat jugak menghabiskan pengajian Sarjana Muda Sains Gunaan dan Pengajian Islam (Sains Pengurusan Alam Sekitar) hikhik




The very soon is my convocation day! its on 4th Oct 2013, jumaat, sesi pagi. ^^ besides convocation day, aku nak la jugak menonton mock trial kot2 ade la tiket tapi sampai sekarang aku tak nampak any ads regarding to the mock trial. xpe nanti la nk follow up. :D may Allah ease everything. ameen. bye!


2 comments:

Azwan GP said...

congrats yaya! aku kena tggu setaun lg.. kosmet2 aku grad 3hb, besday aku pulak. lg la sedih terok

Safiyya said...

tq GP! aku pun lewat setahun ni sebenarnye. its okey. chill and make it all out alright?