Wednesday, September 7, 2011

Promosi : Red Velvet Cupcakes From Cuppy Tira. :D

Assalamualaikum.




Its been a month saya simpan entry ni. kali ini saya determine nk post jugak by hook or by crook. :)




tOday, i wanna introduce you a very lovely & delicious cuppies homemade by Nik Athirah! :) by referring to my older entry about the Red Velvet cuppy, here i wanna make some details on it. lets check it out! :DD




Red Velvet 1



Red Velvet 2.




nyummylicious!! saya ke sana semata-mata nak belajar buat cuppies ni. i thot the red velvet cuppies ni is made from cheese plus strawberry flava. tapi sebenarnya kek coklat tapi pewarna merah. tu yang panggil red velvet. :D




yang saya paling suka ialah creamcheese yang sangat lembut dan sedap!!! XD apa-apa pun, saya nak review ttg cuppies tu. lets go to my slide show. (bukan sildeshow pun. =p)












fancy packaging box included. :D




the price is very affordable! harga dalam RM2.0 - RM3.5 so sape2 yang nak rasa, bgtw saya okey? :D 


p/s : congrates sis sebab dah sambung master kat UM!! XD 



love,
safiyya 



3 comments:

Aida Azryn said...

wow! nice ah cupcake tu! yummy~ 0.0

Cik Eka said...

nmpak macam sedap jer lah..hehehehe....

cantik2 pulak tu

Safiyya said...

wheee. memang sedap yangggss. saya makan tu simpan2 sebab takut habis.. hehehe. :D