Wednesday, October 5, 2011

UM Mock Trial 11/12 : Seksaan Syaitan

Assalamualaikum




sedikit sinopsis untuk Mock Trial sempena FESKUM 2011/2012. :)




seksaan syaitan mengisahkan mengenai kematian seorang pelajar Fakulti Undang-Undang, Tiz Salina Kasyah yang telah dibunuh kejam. Tertuduh, Prof Borhan seorang pensyarah di Fakulti Undang-Undang telah dihadapkan di mahkamahkerana telah disyaki membunuh mangsa disebabkan beliau merupakan orang terakhiryang berjumpa dengan mangsa....bla bla bla... =p


Watak-Watak :



1. ASP Maria Ogawa.
2. Dr Aini Humble
3. Gelora Di Hati Sarah
4. Dr Borhan Gatal b Sangap
5. Prof Khairul Fahmi Adilah
6. Dean Qacuk Carem
7. Datin Duka Rosyatimah Rosmati-Bom
8. Tiz Salina bt Kasyah




ada 3 saksi peguamcara, 4 saksi peguam bela. saksi2 ni yang buat sy tergelak sampai tepu. XD. x tgk dah jurubahasa aka hagrid n boboi. so far, the best jurubahasa, masa saya 1st year, tajuk, Supermodel Terlampau. cerita kali ni sangat menarik. hakim pun lain sket. terhibur byk. b byk isu2 semasa ditimbulkan. ooops!! =p so sapa2 yg x tgk lagi, boleh lagi kot beli tiket tapi floor seat. hehehe. sy dah tgk untuk 1st tayangan. Good Luck Mock Trial UM!! semoga mendapat sambutan yg hebat!! :D






p/s : mungkin mock trial terakhir di UM. sedih. huhu T_T


4 comments:

Azmazaira Jamaludin said...

hi!nak tanya, u beli tiket on d spot ke?beli tiket kat mane ya?

Safiyya said...

hi. i beli tiket a week before. via my member. tapi if nak beli tix o nthe spot, dapat floor seat. :) beli tix dekat law fac, dekat tangga, jalan sket je. ade meja kat situ. tp try pegi masa show. oke? :)

Innanie | Ariffin said...

yes dan peristiwa di malam itu ye yaya!!!

shazrin said...

http://shazrinkeshaz.blogspot.com/2011/10/entri-100-mock-trial-um-4-oct-2011.html

photos during mock trial!