Sunday, March 18, 2012

World Bloggers And Social Media Awards : Finally I Met Fatin Liyana Asri In Person! :D

Assalamualaikum.

Venue : PWTC
Date: March 16 2012
Time : 7pm







I A.M SPEECHLESSSS! what can i say is, alhamdulillah, bersyukur sangat sangat sebab saya diizinkan untuk pergi ke event yang sangatlah grand and met up with all famous bloggers in Malaysia. terima kasih banyak banyak kepada cik Fateen Innanie sebab sudi mengajak saya ke temasya yang sangat gilang gemilang walaupun hanya untuk menemani cik fateen, pemenang utama and the only winner for a contest anjuran Maybank. :D





again, i thanked to my dearest BFF, Fateen Innanie, as she asked me to be with her partner to the event. i was like, "okay, aku tak kesah je kalau bab makan." seriously i dont have any great attire to attend the very glamorous dinner. its a formal dinner and luckily i have a simple turquoise dress, which is sesuai for the event. thank GOD! :D





we arrived at 7.00 pm. which is the expected time to be there. sampai je sana terus daftar n cari surau sebab nak solat maghrib. at that time, muka saya sangatlah dull and without secalit mekap langsung. seriously naked face without any bedak. dan,  masa tu jugak lah saya nampak seorang bidadari berbaju putih, dari kejauhan tersenyum manis ke arah saya, diiringi dengan ibunda beliau dan berjalan bersama sahabatnya, Nabihah KZ, dan berjalan ke arah kami. dialah FATIN LIYANA ASRI! kebetulan Nabihah Kz tu friend of Fateen, so dengan tak sengaja saya boleh salam dengan Nabihah, dan Fatin Liyana! yes, im speechless! longgar lutut saya rasa macam tak boleh berjalan dah nak pegi surau. mengensot pun jadi rasanya. haha! :P



gambar kenang kenangan :D :


Fatin Liyana,  me KZ Nabihah, Fateen Innanie sebelum masuk. :D eksaited betul senyum dapat jumpe Fel. muka dah touch up sikit. :DDDDD






Meja 11 bersama Maybank. :) thank you maybank!




the winner of the contest, my beloved friend, cik Fateen Innanie. blogger hebat jugak ni. :D




cik zehan, from Maybank. :)




us! :D budak sekolah duduk dengan Top managment Maybank. eh? :D



the foods.:D



the bread pudding with blueberry, ice cream and jackfruit. :D





the winners :D




Lighting terlampau. Fel cakap gambar macam edit. :p






tudung dah semacam. muka dah kene simbah minyak. sigh. -_-'






serious award tu boleh jadi dumbell. berat ya amat! fuhh. merasa juga pegang award celebrity blogger. semoga dapat tempias sikit pun takpe. hehehe. :P





 menyelit aje kalau orang nak bergambar. Lucky you Ariff Shah. balik dari overseas terus dapat anugerah oscar Upcoming Blogger Of The Year.
heheheheheh. :P





the ladies of the night! :D





kkida : 1001resepi - the best food and beverages blog! :D






pulang dengang senyuman yang panjang sampai ke telinga! :DD






:P theehehe





this is a dream come true as i dreamt of fel and me hang out together somewhere. but it feels like weird as me and fel are not connected to each other, even in facebook. but alhamdulillah, Allah makbulkan mimpi saya untuk bertemu dengan beliau. tain, thanks for everything. fel, thanks for the nite. :')


senyum sampai tertido.. :)




p/s : most of the pictures taken from my phone. so gambar yg blurr harap di ampun. :)

9 comments:

Fatin Liyana said...

Yaya! Awak ni ngade tau hee kita yang excited sebab yaya ngan nani ada. korang sangat friendly and happening gila! nanti next time boleh lepaking together hee..take care ok! =)

Cik Diana said...

best nyer.. sgt jeles larh. sampai kan salam buat fatin liyana. :)

Innanie | Ariffin said...

untunglah jadi BFF Fel jugak
yang penting Fateen Innanie jangan lupa! hekhekhek

Ayeem Jemain said...

Untunglah ada no fon dak pating

Diana @ bilakukatacinta said...

Hai dear..slm follow..

wahh..bkn men meriah ye? mcm retis...

nancy anisa said...

salam..akak pun comellah..seyes..comell sgt..

Cik Kamoo said...

wah serononye dapat pergi....thn depan menang pulaklah ye

Myzatul FarahinSatimin said...

hye comel!!! kite bru follow awk!! =)

hafiz hafizol said...

perghh.... FL.. huhu.. untunglah siap balas2 msj lagi tuuuu.. :P