Monday, April 9, 2012

Allah Selamatkan Ummi... :D

Assalamualaikum.










alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur ummiku sayang. sesungguhnya aku bersyukur atas kehadiran seorang ibu yang paling sempurna dalam hidup dan tiada taranya. Allah, aku sangat bersyukur. :') semoga Allah memberkati segala apa yang diamalkan, diberikan kesihatan yang sempurna, kebahagiaannya yang tidak luak dan diampunkan segala dosanya sera dijauhkan azab api neraka. Allah, sungguh aku amat sayang pada seorang insan yang bergelar ummi dalam hidupku. :') -- Kak Long 





puas berfikir kat mana nak celebrate birthday supermom kali ni. saya dan kak ngah cuba mengusha beberapa tempat birthday treat and surprise (la sangat) untuk ummi. end up, dalam perbincangan kami berdua, kami decided nak makan di Manhattan Fish Market. sebab nampak ada flame  tu kan, teruja nak bawa umi pergi situ. hehe





perancangan kami agak terperinci sebab birthday boy kami, IDI, pun dekat dengan birthday ummi. so rancang pergi sana nak celebrate terus birthday mereka. tapi apakan daya, idi tak datang petang tadi. frust banyak. aish! -_-' so next time la ye idi.





okeylah. nanti saya upload gambar makanan. line sekarang macam slow sangat. nak load pun macam 2 jam. tata! :D





last but not least,



HAPPY BIRTHDAY UMMI! LOVE YOU ENDLESSLY!

3 comments:

Fik Dragon said...

mak.......... :)

nabila azmi said...

aslm...follow blog ni=)....slm perkenalan=)

Romeo Laut said...

Try cari dekat living social. Ada banyak promo utk celebrate best2.