Tuesday, July 10, 2012

Alhamdulillah. :')

Assalamualaikum.





result eam dah keluar tapi secara tak official lagi. tapi memandangkan result itu akan menjadi official jugak, so i feel grateful for what ive got for my result. seriously naik mendadak-dadak. alhamdulillah, it paid equal to my effort. :') 1st time merasa result segempak ni. and x pernah terlintas pun dapat result sebegini. syukur alhamdulillah.



to be true, exam haritu memang busy sangat dengan revision sebelah malam sampai ke pagi. lepas exam masuk lab nk siapkan thesis. my thesis terpaksa tukar tajuk last minute and kene redo all the thingy things and mase tu jugak exam dah mula, so within 3 weeks kene siapkan experiments and finish up my report and at the same time kene study. hahah! the weeks were sooo hectic but i still can believe the result will turned well. alhamdulillah again. Thank you for the dua', the supports and for everythings! :')

1 comment:

realbetter said...

tahniah k.ya!! how's tesis? bleh grad same2 tak ni?