Tuesday, September 4, 2012

Review : Sadako 3D

Assalamualaikum



been loong time tak terjah GSC untuk layan movie. tapi sempena adik kesayangan yang berangkat ke johor untuk melanjutkan pelajaran ke sana, maka jumaat lepas kami adik-beradik deal untuk menonton satu filem 3D yang seram, Sadako. cerita comeback from past years ago, entitled The Ring. mid night movie yang hmm, agak thrilled sebab semua asthma bila dapat seat. lol!




what can i salute about this movie is, the 3D was sooooooo real! boleh terjojol jarum keluar, bas lalu depan mata, rasa nak jalan sampai dalam bilik. oh! awesome 3D effect you know? before this banyak kali jugak tonton movie effect 3D such as, journey to the centre of the earth, final destination, step up 3, alice in wonderland, and many more, tapi this movie i tink got a real 3D. :D okey, highly recommended to watch this movie with 3D effect.




jalan cerita, hmm, i would say that, saspen banyak sebab x de sound effect macam cite paranormal activity. storyline yang mudah faham. gegirls dalam cite tu cantik sangattt! kecuali si Lisa. ahaha. :P tapi hantu dia kelakar. seram jugak tapi x tahu kenapa boleh tergelak. :P




hehe.so peminat cerita horror, can watch this movie. alah, x heavy macam cerita insidious or paranormal activity. cerita horror yang, okey laaa... hehe. thats all. bye!





p/s : kalau tengok movie midnigt di IOI mall, sila guna lif utk naik ke GSC kerana semput naik tangga-yang-tak-gerak tu. huhuhu

1 comment:

sukagelak said...

teringin nak pegi tengok 3D, tp xde kawan nak teman.. Sume xlayan cite antu ('-.-)

http://juliajamaludin.blogspot.com/