Monday, April 4, 2011

8TV Showdown : Wakaka Crew 2010 At KPS, UM

Assalamualaikum.



habis kelas saya makan di KPS. makan mihun sup. tiba-tiba Bella (Kawan syazana) cakap Wakaka Crew ada kat sana. Nak perform. tapi kami makan dulu baru nak jumpa diorang. tapi tengah nak makan tu, dorang dah nak start perform Beggin' ala-ala Step Up 3. aha. berkejaran meninggalkan mihun dan terus ke tempat kejadin. yes! dapat rakan. hehehe. superb n cool! tapi saya pakai baju kurung. malu nak amik gambar. hailah.. tapi buat x malu, amik gambar jugak. =p








ok. till then. bye!

1 comment:

Rowena Chasez said...

wahhh..
sempat lagi ye..
comel je berbaju kurung..
rindu yaya! :D