Tuesday, April 19, 2011

Happy Birthday Umi. ;)

Assalamualaikum.



Selamat hari jadi umi yang ke.. tuuuuut! pada 9th April yang lalu ;D  umi saya muda lagi tau! kalau jalan-jalan, mesti orang kata saya mak umi kakak. haha. haruslah. saya x suka mekap. jadinya saya akan nampak tua. adei. motivasi diri, kene jaga penampilan. ;D




anyway, memang lama saya plan nak belanja umi makan. lepas fikir punya fikir, saya bawak Umi, dan adik-beradik lain makan kat HR Steakhouse di kampung baru. sedapnyaaaaa! hehe. hadiah hari jadi umi kali ni. untuk umi dan prelude birthday idi sekali sebab bday idi 12th April. ajak umi makan steamboat, idi n umi macam tak berapa gemar. so kita makan steak! ;D nyummmmmyh!




umi dan puteri kesayangan, cik sarazaqea.




aum! sedapnyeeeeee steaksss! T_T nak makan. ='(




theehehe. bday girl fokus makan steak! ;)




lepas tu saya bawa mereka pergi ke look out point. saja amik angin tengok lampu kat kl. ;)
se,oga umi happy dengan pemberiah anak sulung yang x seberapa ini. ;) tapi kak long happy sangat sebab hajat kak long untuk terlaksana juga. ;) sekali lagi, selamat hari jadi umi tersayang!







2 comments:

Munirah said...

uu..sejuk perut mak dye :p

FarahAqilah said...

ummi safiyya cantik :) patut la anak2 dara nya semua lawa2 nie (^_^)