Wednesday, April 27, 2011

Dara.com Edisi Bumper Bulan Mei.

Assalamualaikum. ;)



hehe. exited jap sebab dara.com edisi bumper dah keluar. XD. dara.com Mei edisi bumper kali ni dia tebal banyak tau sebab banyak sangat info exclusively, bout fashion. ;D





as for fashion column, i'll treat you in white and blue attires. find me there!! ;DD untuk column baju warna putih, saya teruja sangat sebab dapat pakai dress yang sangat cantik. baju tu boleh pakai bawak g dinner n like serious, sangat gorgeous, harga pun macam auuuuumm!!! ;DD rasa best sangat! thanx to Diane, D'amaze owner n fashion maker sebab bagi kami pakai n menggayakan baju yang sangat cantik tu. ;) shoot kali ni kat banting. hehe. tq kak liza. i miss you! <3



Yan, me partner and me! ;D




as for here, am wearing palazo. selesa n stylo n very nice!! ;DD




untuk column baju warna biru, saya kene berekspresi sikit. ekspresi muka eksaited pegi shopping. masa tu kene fikir, macam mana nak amik mood shopping dalam studio. hehe. tapi alhamdulillah, saya berjaya! XD  thanx o Rahedah sebab teman saya haritu n kak liza yang best n sporting! kak zalmi pun ada sama. ;DD




cantik kan baju tuh. bling2! ;D










whee.saya tak tepek semua tau. sebab kalau beli lagi berbaloi2! =D.  okelah. itu sahaja ;D bye2! jangan lupa beli dara.com edisi bumper tau! sebab lagi banyak fesyen yang best2! ;D selamat bergaya kawan-kawan! ;D





p/s : sekarang saya suka pakai dress instead of wearing jeans. ;D

6 comments:

nur anis said...

harus beli dara nanti..^_^

fiuzzhafiz said...

if fz beli dar.com nak buat ape ea??hehee

Ardini Humaira said...

:) wahhh bertuahnya safiyya

Farhani Mazlan said...

yaya!!nk baju tu ;) coemyh!

~izan~ said...

dik,belikan akak satu dik,mahal kan edisi ni haha..takde la gurau je hehe

Asya Zain said...

i loike.. :)